Col.laboracions especials

ELISMA13 Ja ho tenim tot a punt per entrar a gravar!!

Un munt de noves cançons que no només conformaran aquest nou àlbum al que hem anomenat “Mundo Inmundo”, sinó que també tenim preparats alguns singles, i alguna que altra sorpresa que molt aviat anireu coneixent.
Ens n’anem Madrid, a l’estudi del gran Alfonso Samos, que és qui estarà als controls, en la mescla, i en la producció juntament amb la banda.

I estem molt contents de poder anunciar-vos que tenim unes col·laboracions molt especials per al tema que tancarà aquest nou disc, “La Gran Jam”, que està dedicat a aquestes grans figures de la història del Rock que ja han passat a millor vida, i que ens han deixat tan gran llegat. I per aquest homenatge tindrem les aportacions guitarrístiques d’Alberto Cereijo, Juan Flores”Chino”, Fredy Fresquet, Conan CarmonaMiguel Pino, David Muñoz”Gnaposs”, Rafel Bazaga, Jordi Carles, Xavier Soranells, Lluis Figueras, Cris Oriol, i com no, Alfonso Samos.

També comptem amb l’especial col·laboració de la nostra gran amiga Gabrielle De Val, que aportarà algunes veus i cors en alguna de les cançons.

Estem molt il·lusionats i motivats per començar aquest nou cicle de la banda i donar-li aquest nou impuls entre tots. Durant el mes de Juliol començarà la campanya de crowfunding que estem preparant amb Verkami per poder dur a terme tot això juntament amb vosaltres, ja que el vostre suport també serà la clau de l’èxit d’aquest projecte.

LLARGA VIDA AL ROCK AND ROLL!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.Els camps necessaris estan marcats *

*