RINGTONES GRATIS

ELISMA18

 

RINGTONES GRATIS per a tots els mecenes, i noves recompenses com, Baquetes Rubén Berengena signature, cançons personalitzades, Masterclasses, o les llibretes manuscrites d’Ismael, són algunes de les novetats que hem afegit a la campanya de Verkami que finalitza el 25 d’agost.

 

Regalem els “Ringtones”, les dues cançons al més pur estil de la banda composades explícitament perquè les instal.lis al teu telèfon per quan t’estan trucant o tens un missatge. Seran un regal exclusiu per als mecenes que participeu en la campanya Verkami. Després, les posarem en descàrrega a la venda a la web.

També hem afegit noves recompenses en el projecte, com la CANÇÓ PERSONALITZADA PER TELÈFON. Ismael Berengena et trucarà i et cantarà i tocarà una cançó personalitzada com tu triïs.

Una altra nova recompensa són els 2 PARELLS DE BAQUETES RUBÉN BERENGENA SIGNATURE
Dos parells de baquetes Tock Estic Rubén Berengena signature. Fusta hickory, lleugera, punta rodona.
Dissenyades i calibrades per Rubén Berengena.

També hem posat l’opció de contractar una MASTERCLASS de qualsevol component de la banda, Rubén bateria, Alex baix, o Ismael guitarra. On tu triïs.

I ja com a peça de col·leccionista hi ha les DUES LLIBRETES MANUSCRITES AMB TOTES LES LLETRES.
Les dues llibretes manuscrites de les lletres de les cançons dels dos discos amb tots els esbossos, esborranys i procés de composició fins arribar a les lletres originals, manuscrites i signades per Ismael Berengena.

 

Amb aquestes novetats en la campanya, pretenem augmentar l’interès en el projecte i amb això la participació. Per això també us animem a que almenys feu difusió amb els vostres contactes amics i xarxes. I tot i que som conscients que aquests dies d’estiu no són el més propicis per estar en campanya, us animamps a tots a PARTICIPAR i a fer que participin quants més millor, i així entre tots aconseguir l’objectiu abans del 25 d’agost.

 

PARTICIPAR ara, no vol dir pagar, ja que no se li cobrarà res a ningú fins que no hagi acabat la campanya, i només si hem arribat a l’objectiu. Amb el que no cal esperar a l’últim moment per PARTICIPAR

 

LLARGA VIDA AL ROCK AND ROLL!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.Els camps necessaris estan marcats *

*